Winkelassistent – Houten – Kruidvat – Houten

JobID=1a0.06

Hoe drukker het werk is, hoe leuker jijhet vindt! Dankzij jou ziet onze Kruidvatwinkel er tiptop uit. Ineen leuk en gezellig team zorg jij ervoor dat de voorraad in jouwwinkel snel en netjes aangevuld is, zodat de klant altijd zijn ofhaar product vindt. Jij helpt onze klanten verder met het makkelijkvinden van de aanbiedingen. En merk je dat ze ergens advies bijkunnen gebruiken? Dan verwijs jij ze vriendelijk door naar eenVerkoopmedewerker, die de klant verder kan helpen. Samen met jecollega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goedgevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Je ziet,als Vakkenvuller houd je je bezig met veel verschillendewerkzaamheden. En dat is niet zo gek, want bij Kruidvat is geen daghetzelfde. In een gezellig team maak je van elke dag bij Kruidvateen succes! En heb je de smaak te pakken? Bij Kruidvat hebben wealtijd ruimte voor medewerkers die willen doorgroeien.

  • Je bent 15 jaar of ouder en je hebteen middelbare schooldiploma (of je bent bezig dat tebehalen).

  • Je bententhousiast en houdt ervan om samen met je collega’s je handen uitde mouwen te steken.

  • Jebent minimaal 3 uur per week beschikbaar in de avonduren en/of hetweekend.

  • Een afwisselendebijbaan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Waareen enthousiast team staat te popelen om met jou kennis temaken.

  • Een goed salarismet aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  • Dé kans om jezelf verder teontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.

  • En… omdat jij natuurlijk fan bentvan onze winkels en producten krijg je ook nog eenpersoneelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat,Trekpleister en ICI PARIS XL.

Lees meer