Stage: Uitdagende afstudeerstage – Technu – Drachten

Voor een locatie in Drachten zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor een afstudeerstage voor het aankomende semester.
Starten kan vanaf september 2018. Het gewenste onderzoeksonderwerp van het afstudeeronderzoek is het onderzoeken van de mogelijkheden om de samenwerking met bedrijven te intensiveren.Daarnaast zijn er in overleg ook andere onderwerpen mogelijk.
Naast het opstellen en uitvoeren van je afstudeeronderzoek geef je op enkele momenten ondersteuning aan de dagelijks gang van zaken binnen de organisatie. Als stagiair ben je daarnaast verantwoordelijk voor het organiseren van het VCA-examen voor de mbo-studenten. Deze werkzaamheden zijn zeer leerzaam en zullen je afstudeeropdracht niet in de weg zitten. We vragen een persoon met een pioniersgeest welke tactisch en strategisch kan werken in een grote organisatie. Iemand die graag samenwerkt en die zich pro- actief opstelt. De leermogelijkheden binnen de organisatie zijn groot. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid. Vanaf september 2018!
Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!

Lees hier meer…