Service Engineer – VanRiet Group – Houten

JobID=1a0.07

VanRiet Group zoekt een Service Engineer te Houten MBO geplaatst op 08-04-2019

Door de verdere groei en professionalisering van onze organisatie zoeken wij op onze afdeling After Sales & Service een:

SERVICE ENGINEER
Met kennis en ervaring in mechatronica

Al 65 jaar draait het bij VanRiet om het ontwerpen, integreren en leveren van de allerbeste oplossing voor het logistieke proces van onze klant. Dit doen we zowel op nationaal als internationaal niveau. Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij jij jouw technische kennis en kunde, oplossend vermogen en klantgerichte vaardigheden in kunt zetten om de beste service aan onze klant te leveren? Lees dan snel verder!

De belangrijkste verantwoordelijkheden van de Service Engineer zijn:

Klantgerichte serviceverlening
Samen met je collega’s van de After Sales & Service afdeling zorg je voor een snelle en servicegerichte dienstverlening aan onze klanten. Als een echte teamspeler werk je samen met de collega’s van de Helpdesk en Contract Management en heb je voor specifieke vragen contact met onze specialisten van o.a. Engineering en R&D. Je hebt goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus (zowel bij de klant als intern) en staat stevig in je schoenen.

Inspecties uitvoeren
Bij de klant voer je zelfstandig of tezamen met collega’s of externe partner(s) inspecties uit, mechanisch en elektrisch. Je instrueert toegewezen technici over de uit te voeren inspecties en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarbij onderhoud je het contact met de klant over oplossingen en/of wensen ten aanzien van onze systemen.

Analyseren van storingen
Je stelt inspectierapporten op en bij correctief onderhoud achterhaal je de oorzaak van de storing. Met jouw analytische vermogen draag je zorg voor een snelle en adequate oplossing. Ook neem je deel aan het storingsdienst rooster. Dit betekent dat je de ene maand een week verantwoordelijk bent voor storingen in de eerste lijn en de andere maand een week voor storingen in de tweede lijn. 

Interesse in de functie van Service Engineer bij VanRiet Group regio Houten?

Reageer nu met je CV en motivatie via de “solliciteer” button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer